Fortrydelse af dit køb
Ønsker du at sende varer retur, skal du udfylde vedlagte retur papirer og pakke varerne i den originale emballage.

Returnerer du varen, sker dette for egen risiko. Varen kan sendes retur som pakke eller i en prøvekuvert. Du kan udfylde returneringsformularen via dette link: Klik her og få tilsendt en returlabel på mail. 

 

Returforsendelsen er gratis hvis du benytter vores returformular.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler, at du har mulighed for at tracke forsendelsen, så der ikke opstår tvivl om, hvorvidt vi har modtaget din pakke.

 

Pakken skal sendes til vores adresse:

TinyOne
Solbakken 5
6500 Vojens

 

Pakken skal sendes med omdeling 

Varen skal være ubrugt, med alle originale mærker påsat og varen må ikke være vasket. Er ovenstående betingelser ikke opfyldt, vil man ikke være berettiget til at få penge tilbage (gælder ikke ved godkendte reklamationer). 

30 dages fortrydelsesret
Der er 30 dages fuld fortrydelsesret på alle varer. Fortrydelsesfristen løber fra den dag, du har modtaget varen eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

​Tilbagebetaling af leveringsomkostninger
Når du fortryder hele dit køb, refunderer vi hele beløbet modtaget fra dig - herunder eventuelle leveringsomkostninger. Fortryder du dele af dit køb refunderes leveringsomkostningerne ikke.

Returnering af beløbet til din konto
Når vi har modtaget din pakke, sætter vi pengene tilbage på den konto, du brugte til den oprindelige transaktion. Du modtager en mail med en kvittering for din returnering. Der kan gå op til 14 dage fra du modtager denne kvittering til pengene optræder på din konto. Du pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Har du modtaget en forkert vare?
Skulle du have modtaget en pakkefejl, beklager vi naturligvis, og beder dig kontakte kundeservice ved at sende en e-mail til info@tinyone.eu.