OM TINYONE

TinyOne går mere end 10 år tilbage, og siden den spæde start, har vi haft fokus på at forhandle børnetøj, der tager hensyn til miljøet såvel som din baby og dig. Dette gør vi blandt andet, ved at sørge for at alt babytøj på vores webshop er GOTS-certificeret, og så vidt muligt fremstillet i naturlige materialer. 

Når du køber TinyOne babytøj, kan du trygt regne med, at vi har sat dit barns helbred og komfort, såvel som miljøet højt på dagsordenen. 

TinyOne er din garanti for miljøvenligt babytøj, i flotte designs.

VELKOMMEN TIL VORES TINYONE UNIVERS

EXTENDED SIZE 

Mange af vores produkter har vores extended sizes design. Det vil sige, at babytøj af denne type kan forlænges, således at dit barn kan vokse i tøjet. Extended size dækker over 2 størrelser, det kan det gøre ved blandt andet ekstra længder på ærmer og bukseben, samt ekstra knapper nederst i vores bodystockings. 

Vores babytøj er lavet af kvalitets materialer, som giver en lang levetid, du kan derfor bruge babytøjet til din babys kommende lillebror eller -søster, eller du kan videregive det til andre, der også værdsætter alsidigt kvalitetsbørnetøj.

Extended size er et koncept vi er meget stolte af, da det forlænger tøjets levetid og derved skåner miljøet.

ANSVARLIGHED

Hos TinyOne køber du mere end blot bæredygtigt tøj. Du køber blødt og holdbart babytøj, som kan holde til hyppig brug og vask, og som samtidig er fri for skadelige kemikalier.

Vores babytøj har den anerkendte GOTS-certificering. Dette sikrer, at tøjet er produceret og behandlet på en miljøvenlig måde, som samtidig sikrer, at de bomuldsbønder som dyrker bomulden, har haft gode arbejdsforhold. GOTS-Certificeringen, er din garanti for, at TinyOne ikke blot er et bæredygtigt brand, der laver miljøvenligt tøj, men at vi også gør en indsats for vores medmennesker.

Vores primære mission, er at tilbyde miljøvenligt, blødt og brugbart babytøj, så du som forælder kan klæde dit barn på, i skønne farver og designs, uden at det går ud over miljøet.

Ved at vælge vores extended sizes-produkter, kan dit barn have glæde af sit tøj i længere tid, hvilket på sigt gavner miljøet.